De toegevoegde waarde van Swirl®

Swirl timmert aan de weg in ons land. Het A-merk in, onder andere, pedaalemmerzakken is marktleider in de landen om ons heen en is nu ook in Nederland aan een opmars bezig. De Swirl pedaalemmerzakken onderscheiden zich niet alleen door de hoge kwaliteit en sterkte van de zak, ook is er goed gekeken hoe ongemakken en ergernissen bij een consument kunnen worden weggehaald. De toegevoegde waarde die de zakken de consument biedt, zorgt ervoor dat wanneer eenmaal gekocht de herhalingsaankopen hoog blijven.
Om nog meer consumenten van de voordelen van Swirl te overtuigen zal in februari en augustus een TV spot te zien zijn. Hierin wordt het paradepaardje stevig onder de aandacht van de consument gebracht: de unieke pedaalemmerzak met elastische fixeerband.
Deze speciale band zorgt ervoor dat de zak strak om de rand van de pedaalemmer blijft zitten, hoeveel afval er ook inzit. Naast de standaard 20 ltr, 35ltr en 60 ltr is er speciaal voor de Nederlandse markt een 30 ltr zak ontwikkeld, die past in de populaire hoge Brabantia pedaalemmers.

Voor de retailer betekent Swirl een gezonde marge in een segment waar meer uitgehaald kan worden. Tot op heden is gebleken dat Swirl in staat is om op korte termijn een hoog marktaandeel te bereiken, maar ook is het merk in staat de gehele product categorie te laten groeien. De geplande TV ondersteuning zal deze effecten nog meer versterken.

Profiteer maximaal in uw winkel van deze ondersteuningsperiode en zorg voor voldoende voorraad. Denk er ook aan de promotie “Swirl Fixeerband 30ltr +30% gratis product” te bestellen.

Divers assortiment
Naast pedaalemmerzakken is het Swirl assortiment heel divers en loopt uiteen van o.a. stofzuigerzakken en borstelkoppen voor de stofzuiger tot brilpoetsdoekjes en ontkalkers. Het productgamma omvat allerlei producten die de consument helpen op een gemakkelijke manier schoon te maken.

Extra informatie
Meer informatie over het volledige assortiment vindt u op www.swirl.nl.
Swirl
 
Swirl
 
Swirl