Groot nieuws!
Nutrilon zet weer een stap vooruit

Nutrilon nu met Pronutratm
De juiste voeding speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van een kindje. Onze experts doen al meer dan 100 jaar onderzoek naar babyvoeding. Onze laatste ontwikkeling, Nutrilon met Pronutra, ondersteunt niet alleen het immuunsysteem, maar ook een gezonde hersenontwikkeling. De receptuur is nog beter afgestemd op de voedingsbehoefte en ontwikkelingsfase van een kindje. Met deze unieke voeding helpt Nutrilon elk kindje nog beter te bouwen aan zijn toekomst.
Ondersteuning
Het vernieuwde Nutrilon is gelanceerd op de Negenmaanden beurs met een exclusieve voorverkoop. Vanaf deze week wordt het vernieuwde Nutrilon ook sterk ondersteund richting consument. Schapstoppers en schapkaarten brengen Nutrilon op de winkelvloer onder de aandacht.

Vragen
Heb jij of hebben je klanten vragen? Bel gratis Nutricia Kindervoeding Service 0800 022 26 26 (24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar) of ga naar www.nutrilon.nl voor meer informatie.
De toekomst van je kindje begint vandaag
* Nutrilon Opvolgmelk met PronutraTM bevat DHA, dat een normale hersenontwikkeling ondersteunt. En Nutrilon Dreumes- en Peutermelk met PronutraTM bevatten ijzer, dat een normale hersenontwikkeling ondersteunt.

** Nutrilon met PronutraTM bevat vitamines A, C en D die een normale werking van het immuunsysteem ondersteunen.