IJs en Milkshake van Dupon. ‘Als ik de machine weg zou halen, krijg ik zeker weten boze gezichten’
De Dupon ijs- en milkshakemachine bij Albert Heijn Lodder in Spijkenisse levert veel blije gezichten op. “Zelfs van mijn eigen kinderen”, vertelt eigenaresse Angela Lodder lachend. “Na schooltijd vinden ze regelmatig een excuus om ‘even langs de winkel’ te gaan.”

Albert Heijn Lodder heeft zo’n drie jaar een ijs- en milkshake machine in de winkel staan, vertelt Angela. Toen we destijds gingen verbouwen, wilden we iets nieuws aan de winkel toevoegen, een extra service. Toen ik bij een collega in Steenbergen een Dupon-machine zag staat en zijn positieve ervaring hoorde, dacht ik ‘dat is ook iets voor ons’. Ik heb informatie opgevraagd en de machine is vervolgens heel snel geplaatst.”


IJsmachine bij Albert Heijn Lodder in Spijkenisse

Zomer of winter, een ijsje is altijd lekker Inmiddels geniet een divers publiek regelmatig van een ijsje of een milkshake, vertelt ze. “Wij krijgen hier allerhande klanten over de vloer, van ouders met kinderen tot ouderen, en iedereen koopt graag een koude versnapering.” Vooral bij lekker weer vindt het ijs en de milkshake gretig aftrek, weet Angela uit ervaring. “Desondanks lopen de producten het hele jaar door goed. Ook in de wintermaanden. Een ijsje of milkshake is gewoon altijd lekker.”

Voor een prikkie een lekkere milkshake In het winkelcentrum waar Albert Heijn Lodder gevestigd is, zit eveneens een snackbar waar ijsjes en milkshakes worden verkocht. Dat bijt de ijsverkopen van de supermarkt echter niet. “Ik heb het nooit onderzocht, maar ik merk niet dat men minder bij ons over de vloer komt voor een ijsje of milkshake.” De oorzaak hierachter ziet Angela vooral in het feit dat de Dupon-versnaperingen een extra service zijn, vertelt ze. “Voor een prikkie een ijsje of een milkshake na het boodschappen doen, dat vindt men gewoon super leuk, én lekker!” Het zijn ook vooral de factoren ‘leuk’ en ‘lekker’ die zorgen voor het succes, benadrukt de onderneemster. “Of het me echt extra verkopen oplevert, weet ik niet. Maar wel dat men het een leuke en waardevolle toevoeging vindt aan de winkel. Ik durf zelfs wel te stellen dat ik boze gezichten ga krijgen, zou ik de machine weghalen.”

Het onderhoud van de machine is peanuts, vertelt Angela tot slot. “Dagelijks haalt onze kassa-afdeling er een doekje doorheen, af en toe eens bijvullen, en klaar! Wanneer de machine toe is aan groot onderhoud, weten we dat omdat Dupon ons netjes ruim van tevoren belt. Vervolgens komt er iemand om dit onderhoud uit te voeren en wij hebben hier geen omkijken naar. Ideaal!”
Dupon biedt een zorgeloos concept voor overheerlijke zelftap ijsjes & shakes. Ziet u uw klanten graag met een glimlach naar buiten lopen? Dat kan!!! Dupon zorgt voor plaatsing, instructie, onderhoud en alle producten. Alles onder één dak. Een onderscheidend concept met 'good feeling'.

Voor info of een vrijblijvende afspraak kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.
 
www.dupon.nl