Albert Heijn Konincks onderscheidt met milkshakes. Voor slechts een euro heeft men al een heerlijke koude versnapering
De Dupon-milkshakemachine bij Albert Heijn Konincks in Utrecht trekt veel milkshakeliefhebbers. “Zowel klanten als niet-klanten”, vertelt assistent manager Theodora Dimitropoulos. “Mensen vinden het echt heel leuk dat ze voor slechts een euro een heerlijke koude versnapering bij ons kunnen kopen en komen er regelmatig speciaal voor naar de winkel.”

“Wij zijn met onze winkel graag onderscheidend”, vertelt Dimitropoulos. “En willen juist bieden wat andere Albert Heijn-winkels niet hebben. Toen Dupon ons de mogelijkheid aanbood tot het plaatsen van een milkshakemachine, vonden we dat dan ook direct een goed idee.” Albert Heijn Konincks is gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht, vertelt de assistent manager. Een drukke, gezellige winkelstraat, waar geen andere aanbieders van milkshakes gevestigd zijn. “De dichtstbijzijnde aanbieder is de McDonalds, zo’n kwartier verderop. Onze klanten zijn dan ook bij dat ze bij ons een lekkere milkshake kunnen halen.” En niet alleen het verfrissende aanbod spreekt aan, ook de prijs is aantrekkelijk. “Voor slechts een euro heeft men al een heerlijke milkshake. Daar krijgen we veel goede reacties op.”


IJsmachine bij Albert Heijn Konincks in Utrecht

De milkshakemachine trekt diverse soorten klanten, vertelt Dimitropoulos. “Veel jongeren, ouders met kinderen, maar ook medewerkers van winkels en bedrijven in de omgeving die in de pauze of na een lange werkdag een koude versnapering komen halen. Met vier verschillende smaken is er voor iedereen wel wat wils.” Gemiddeld worden er per week zo’n drie- tot vier honderd milkshakes getapt, weet de assistent manager. En in het voorjaar en de zomermaanden wel zes- tot zevenhonderd. “De milkshakes zijn echt een succes.” Qua onderhoud vergt de machine van Dupon bovendien weinig inspanning, benadrukt ze. “Dagelijks een doekje er doorheen en je bent klaar. De machine staat bij de uit-/ingang, dus als we aan het eind van de dag het pand verlaten, nemen we dit automatisch in de routine mee. Zo kun je het nooit vergeten. Eens in de paar weken komt er vervolgens een medewerker van Dupon langs om het grotere onderhoud te verzorgen. Daar hebben wij verder geen omkijken naar. Ideaal!”
Dupon biedt een zorgeloos concept voor overheerlijke zelftap ijsjes & shakes. Ziet u uw klanten graag met een glimlach naar buiten lopen? Dat kan!!! Dupon zorgt voor plaatsing, instructie, onderhoud en alle producten. Alles onder één dak. Een onderscheidend concept met 'good feeling'.

Voor info of een vrijblijvende afspraak kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.
 
www.dupon.nl