IJs en milkshake als fun-factor van uw winkel. "Men rijdt graag om voor een koude versnapering.'
Sinds twee jaar heeft Koen Kerssies, eigenaar van COOP Kerssies in Vollenhoven, een ijs- en milkshakemachine van Dupon in zijn winkel staan. Een beslissing waar hij niet lang over na hoefde te deken, vertelt hij. "IJs is überhaupt een leuke toevoeging aan de winkel en in de nabije omgeving is geen patatzaak of iets in die strekking te vinden waar ijs of milkshake wordt verkocht. Vooral in de zomer kreeg ik veelvuldig de vraag van vakantiegangers of er ergens in de buurt ijs te verkrijgen was. Nu kan ik op deze vraag volmondig 'ja' antwoorden." De doorslag voor het aanschaffen van de Dupon-machine gaf echter het feit dat veel grote winkelketens het ijs en de milkshake in hun winkels aanbieden, vertelt de ondernemer eerlijk. "Als ze dáár staan, dacht ik, is het een goed en vooral hufter-proof apparaat."

Zijn klanten maken veelvuldig gebruik van de machine, vertelt Kerssies. "Voor ouders die met hun kinderen boodschappen doen blijkt het apparaat een uitkomst. Hoe vaak ik wel niet hoor "als je lief bent tijdens het boodschappen doen, krijg je een ijsje"... (lacht) En het werkt, want de kinderen zijn muisstil." De drempel om een lekker ijsje of een verfrissende milkshake mee te nemen is laag, merkt de ondernemer. "Vijftig cent voor een ijsje en een euro voor een milkshake is goed te doen. Daar hoeft men nooit lang over na te denken en daar fietst men graag voor om."


IJsmachine bij COOP Kerssies in Vollenhoven

Aan de machine zelf heeft Kerssies bovendien bijna geen omkijken, vertelt hij. "Een paar keer per dag een doekje er doorheen, veel meer werk is het niet. Het onderhoud van de machine is nog makkelijker dan de sinaasappelpers op de versafdeling. Eén keer in de vijf tot zes weken komt er iemand van Dupon langs om het apparaat helemaal na te lopen en schoon te maken en dan kan ik er weer weken tegenaan. De hygiënefactor en het gemak zijn groot."
Dupon biedt een zorgeloos concept voor overheerlijke zelftap ijsjes & shakes. Ziet u uw klanten graag met een glimlach naar buiten lopen? Dat kan!!! Dupon zorgt voor plaatsing, instructie, onderhoud en alle producten. Alles onder één dak. Een onderscheidend concept met 'good feeling'.

Voor info of een vrijblijvende afspraak kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.
 
www.dupon.nl