Voor een lekker ijsje rijden mijn klanten graag om
Het hele jaar door zorgt de ijs- en milkshakemachine van Dupon voor een leuke impulsversnapering voor de klanten van Albert Heijn Gorredijk. "Mensen lopen er langs en nemen spontaan een ijsje mee", vertelt ondernemer Pieter Bijlsma. "Sommigen rijden er zelfs speciaal voor om!"

Zo'n twee jaar geleden besloot Bijlsma een ijs- en milkshakemachine in zijn winkel te plaatsen. Op zoek naar een leuke en onderscheidende meerwaarde op de winkelvloer, hoefde hij dan ook niet lang na te denken over de machine van Dupon. "De ijs- en milkshakemachine zorgt voor een mooi onderscheid ten opzichte van winkels in de omgeving", vertelt hij tevreden. "Met een van de grootste supermarkten in de regio -de winkel beslaat een oppervlakte van zo'n tweeduizend vierkante meter- probeer ik altijd voor gastvrijheid en onderscheid te zorgen. De machine van Dupon, met leuke en vooral lekkere versnaperingen, past hier perfect bij."


IJsmachine bij Albert Heijn Gorredijk

Het hele jaar door tappen klanten een ijsje of milkshake, vertelt de ondernemer. "Wanneer ze er langs lopen, wordt en dikwijls spontaan besloten om een ijsje mee te nemen voor onderweg en ook komt men er zelfs speciaal voor naar de winkel. De ijsjes en milkshakes zijn een echte publiekstrekker." Op de vraag waarom dit zo is, heeft Bijlsma een helder antwoord: "De ijsjes en milkshakes zijn laagdrempelig, goed betaalbaar en nemen makkelijk mee. Maar weinig mensen zeggen daarom 'nee' tegen een lekkere koude versnapering."

In het onderhoud van de machine gaat weinig tijd en energie zitten, concludeert de ondernemer. "Aan het eind van de dag druk je op een knop en reinigt de machine zichzelf. Uiteraard moeten we de voorraad regelmatig bijvullen, maar veel meer dan dit is het niet. Om de paar weken komt er een medewerker van Dupon langs om de rest te verzorgen. Ideaal!" Een ijs-/milkshakemachine lijkt misschien niet heel bijzonder, toch maakt het apparaat wel degelijk een verschil, vertelt Bijlsma. "Behalve het feit dat iedereen een koude versnapering leuk en lekker vindt, zijn kinderen vaak doorslaggevend in de keuze voor een supermarkt. (knipoogt) En ik hoef denk ik niet uit te leggen dat met de belofte van een lekker ijsje de keuze voor mijn winkel snel is gemaakt."
Dupon biedt een zorgeloos concept voor overheerlijke zelftap ijsjes & shakes. Ziet u uw klanten graag met een glimlach naar buiten lopen? Dat kan!!! Dupon zorgt voor plaatsing, instructie, onderhoud en alle producten. Alles onder één dak. Een onderscheidend concept met 'good feeling'.

Voor info of een vrijblijvende afspraak kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.
 
www.dupon.nl