Zomer of winter: een ijsje smaakt altijd!
De klanten van PLUS Eijkemans in Schijndel zien een ijsje van Dupon echt als een toetje, vertelt bedrijfsleider Bart Vissering. "Na het boodschappen doen met de hele familie even lekker een ijsje of milkshake halen is hier aan de orde van de dag."

Een leuke toevoeging voor de winkel, zo omschrijven Wim Eijkemans, eigenaar van PLUS Eijkemans in Schijndel, en bedrijfsleider Bart Vissering de ijs- en milkshakemachine van Dupon. De machine bij de servicebalie, strategisch net voor de in- en uitgang van de winkel geplaatst, trekt dan ook veel ijs- en milkshakeliefhebbers, in alle leeftijdscategorieën. "Onze klanten zijn er heel blij mee", vertelt Vissering. "En zien het echt als een toetje na het boodschappen doen. Na het afrekenen van de boodschappen met de hele familie even lekker een ijsje of milkshake halen is hier zeer gebruikelijk. Zelfs met temperaturen onder nul worden er nog tussen de veertig en tachtig koude versnaperingen per week verkocht!"


IJsmachine bij PLUS Eijkemans in Schijndel

Het tappen van een ijsje of milkshake wordt het meest gedaan door gezinnen die na het boodschappen doen graag een ijsje willen eten, vertelt de bedrijfsleider. Maar ook de jeugd komt na schooltijd veelvuldig langs voor een koude traktatie en ook de buurt loopt graag een blokje om voor een lekker ijsje. "Regelmatig zien we mensen 'even snel' naar binnenschieten." De machine bevalt goed, vertelt Vissering. "Het apparaat vertoont weinig tot geen storingen en áls er al eens iets is, kan dit meestal direct via de telefoon worden opgelost. Zeer regelmatig komt er een monteur langs om onderhoud te plegen. Volgens mij zelfs wel om de zes tot acht weken. Door dit zorgvuldige onderhoud vertoont de machine weinig tot geen problemen en hebben wij er vrijwel geen omkijken naar."

De machine zorgt voor reuring in de winkel, concludeert Vissering. "Leuke reuring. Er is niemand die niet blij wordt van een ijsje of milkshake, of het nu winter is of hoogzomer. Veel van onze klanten verlaten de winkel met een lekker ijsje én een lach op hun gezicht en dat is voor ons heel veel waard."
Dupon biedt een zorgeloos concept voor overheerlijke zelftap ijsjes & shakes. Ziet u uw klanten graag met een glimlach naar buiten lopen? Dat kan!!! Dupon zorgt voor plaatsing, instructie, onderhoud en alle producten. Alles onder één dak. Een onderscheidend concept met 'good feeling'.

Voor info of een vrijblijvende afspraak kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.
 
www.dupon.nl