IJs en milkshake van Dupon
'Een toegevoegde en vooral onder-scheidende waarde'
Al ruim drie jaar zijn de ijs- en milkshakemachines van Dupon een grote publiekstrekker bij PLUS Benders in Venlo. De machines bevallen zelfs zo goed, dat er aan de tweede Benders-supermarkt in Blerick eveneens een exemplaar is toegevoegd.

"We waren op zoek naar toegevoegde en vooral onderscheidende waarde in de winkel", verklaart Rick Willems, bedrijfsleider bij PLUS Benders in Venlo de keuze voor de Dupon ijs- en milkshakemachines. "Een middel om onze klanten te verrassen met een kwalitatief goed product, tegen een leuke prijs. De keuze voor het lekkere en betaalbare ijs van Dupon was voor ons een duidelijke."


IJsmachine bij PLUS Benders in Venlo

De machines staan op een centrale plek bij de uitgang van de winkel, vlakbij de klantenservice, vertelt de bedrijfsleider. "Hier vallen ze goed op en bovendien is deze locatie een extra service: klanten moeten tenslotte geld kunnen wisselen voor het kopen van een ijsje of milkshake." De machines bevallen PLUS Benders goed, spreekt hij uit ervaring. "De automaten staan al ruim drie jaar in onze winkel in Venlo en er is nog nooit sprake geweest van storing of een defect. De machines functioneren prima." Ook de service van Dupon ervaart hij als prettig. "Dupon levert altijd conform bestelling en één keer in de zes weken komt er standaard een servicemonteur langs voor onderhoud. Dit onderhoud verloopt altijd soepel en wij hebben er hierdoor vrijwel geen omkijken naar." Het dagelijkse onderhoud van de machines is voor de winkelmedewerkers zelf goed te doen, benadrukt hij. "De apparaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en leveren nauwelijks extra werk op. Omdat het dagelijkse onderhoud bewust door dezelfde vaste mensen wordt uitgevoerd, weten zij bovendien hoe het werkt."

Over het effect van de Dupon ijs- en milkshakemachines op klanten is Willems duidelijk: "Ze trekken zeer zeker extra klanten naar de winkel. Klanten die bewust voor een ijsje of milkshake even langskomen en met een blij gezicht weer vertrekken. De consument vindt het ijs en de milkshakes duidelijk heel leuk. Men vindt de producten lekker en de prijs-kwaliteit verhouding heel goed."
Dupon biedt een zorgeloos concept voor overheerlijke zelftap ijsjes & shakes. Ziet u uw klanten graag met een glimlach naar buiten lopen? Dat kan!!! Dupon zorgt voor plaatsing, instructie, onderhoud en alle producten. Alles onder één dak. Een onderscheidend concept met 'good feeling'.

Voor info of een vrijblijvende afspraak kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.
 
www.dupon.nl