IJs en milkshake van Dupon
'Fun en beleving in je supermarkt'
Jumbo Verberne in Wageningen heeft sinds vorig jaar een ijs- en milkshakemachine van Dupon in de winkel staan. Een fun service-element, kan bedrijfsleider Sander Waelepoel inmiddels volmondig zeggen. "Met ook nog eens zeer weinig onderhoud."

"We waren op zoek naar een leuke servicetoevoeging voor een redelijke prijs, met weinig onder-houd", verklaart Waelepoel de aanschaf van de Dupon-ijsmachine. "We hoorden goede verhalen over de ijs- en milkshakemachine van collega-ondernemers", vertelt hij, "en besloten het apparaat op basis hiervan ook aan onze winkel toe te voegen."


Sander Waelepoel van Jumbo Verberne in Wageningen

Een goede beslissing, kan de bedrijfsleider ruim een jaar na het installeren van de machine zeggen. “Het apparaat staat meteen buiten de winkel in de passage, in het directe gezichtsveld van ontzet-tend veel passanten, en dat trekt de aandacht. Niet alleen komen veel mensen 'even de passage in voor een ijsje', ik hoor eveneens vaak terug dat klanten het erg leuk vinden. (lacht) Zowel voor zichzelf als voor hun kinderen. Ik hoef nooit meer zelf boodschappen te doen!, vertelde iemand me laatst. Als ik vijftig cent meegeef voor een ijsje, doen mijn kinderen dat graag voor me. Ideaal!“ Ook de studenten van de Wageningen Universiteit verderop komen regelmatig even langs voor een ijsje of milkshake, vertelt hij. “Men vindt de ijs- en milkshakemachine gewoon ontzettend leuk."

Zo leuk zelfs, dat er soms rijen staan voor het apparaat. "Het is duidelijk een stuk extra fun dat je toevoegt aan je winkel", verklaart Waelepoel. "Een leuk service-element, dat ook nog eens weinig onderhoud vergt. Aan het eind van de dag hoeven we hem slechts even schoon te maken en door te spoelen, de rest regelt zichzelf. Een keurig netjes onderhoudscontract zorgt er bovendien voor dat we bijna geen omkijken hebben naar de machine en ons kunnen concentreren op het runnen van de winkel. Voor ons de ideale invulling van een stukje extra service."
Dupon biedt een zorgeloos concept voor overheerlijke zelftap ijsjes & shakes. Ziet u uw klanten graag met een glimlach naar buiten lopen? Dat kan!!! Dupon zorgt voor plaatsing, instructie, onderhoud en alle producten. Alles onder één dak. Een onderscheidend concept met 'good feeling'.

Voor info of een vrijblijvende afspraak kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.
 
www.dupon.nl