IJs en Milkshake van Dupon. 'Het muntje van de boodschappenkar wordt regelmatig ingewisseld voor een lekker ijsje'
Gemiddeld gaan er per week bij Albert Heijn van der Poel in Dordrecht wel zo'n zeshonderd ijsjes en milkshakes doorheen, denkt franchisenemer Cees van der Poel. "Nu zeker", vertelt hij, terwijl het buiten richting de dertig graden gaat. "Mijn klanten vinden het überhaupt al leuk, en wanneer de temperaturen stijgen, is de verleiding om een koude versnapering mee te nemen helemáál groot."

De machine staat sinds april vorig jaar strategisch in de buurt van de winkelkarretjes, vertelt Van der Poel. (lacht) "Dat het muntje uit de wagen dan ook regelmatig in de ijsmachine verdwijnt, hoef ik denk ik niet uit te leggen." Albert Heijn Van der Poel is gevestigd in een gezellige volksbuurt, vertelt de franchisenemer. "Met behoorlijk impulsgevoelig volk. Hier wonen veel mensen die vrij makkelijk even wat lekkers nemen, zoals een ijsje of milkshake. Zeker voor deze prijs." Van der Poel zet de machine zelf eveneens regelmatig in, vertelt hij. Om 'brandjes te blussen'. "Wanneer een kind gilt of huilt, zorgt een ijsje of milkshake vrijwel altijd direct voor stilte, én een lach."


IJsmachine bij Albert Heijn Van der Poel in Dordrecht

Een mooie traktatie
De franchisenemer vindt het leuk om mensen met het ijs en de milkshakes te verwennen. "Laatst had ik een schoolklas op bezoek voor een rondleiding. Aan het einde heb ik dertig muntjes gepakt, waarmee ze wat lekkers uit de machine konden halen. Vonden die gasten prachtig. En ik ook!" Ook zijn eigen medewerkers trakteert hij graag zo af en toe op een koude lekkernij. "Als het zaterdagavond is, dertig graden, en ze hebben de hele dag keihard gewerkt. Dan deel ik met alle plezier wat muntjes uit." Vlakbij de supermarkt zit een basisschool, vertelt van der Poel. "En de oudste kinderen krijgen vaak al een centje mee van hun ouders. Dat komen ze regelmatig hier inwisselen voor een lekker ijsje." Dat er verderop een snackbar is gevestigd die eveneens ijs en milkshake verkoopt, staat dit niet in de weg. "Die snackbar is veel duurder. Hier halen ze een ijsje voor vijftig cent. Dan is de weg naar de supermarkt snel gevonden, hoor."

De machine is leuk, makkelijk in gebruik en goed te onderhouden, vindt de franchisenemer. "Iedere week word ik gebeld door iemand van Dupon voor de bestelling. Dus al zóu ik het eens vergeten; het ijs en de milkshake worden altijd aangevuld. Voor ons is het een kwestie van middels een dagelijks schoonmaakprogramma de machine onderhouden en dat is goed te doen. Wanneer je kijkt naar de hoeveelheid ijsjes en milkshakes die er worden getapt -en geloof me; dat gaat er niet altijd even netjes aan toe-, vind ik dat de machine er bijzonder schoon onder blijft."
Dupon biedt een zorgeloos concept voor overheerlijke zelftap ijsjes & shakes. Ziet u uw klanten graag met een glimlach naar buiten lopen? Dat kan!!! Dupon zorgt voor plaatsing, instructie, onderhoud en alle producten. Alles onder één dak. Een onderscheidend concept met 'good feeling'.

Voor info of een vrijblijvende afspraak kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.
 
www.dupon.nl